Υλικά 4 άτομα:
* 2 κότσια χοιρινά
* 2-3 σκελίδες σκόρδο
* 1 κούπα λεμόνι
* 1 πορτοκάλι
* 2 κ.γ μουστάρδα σκόνη
* 1 κ.γ μέλι
* Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση :
Τρυπάμε το κρέας και βάζουμε τις σκελίδες το σκόρδο μέσα.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λεμόνι,το πορτοκάλι ,την μουστάρδα και το μέλι,ρίχνουμε το κρέας μέσα και το αφήνουμε όλο το βράδυ να μαριναριστεί.
Την επόμενη μέρα στρώνουμε την λαδόκολλα,το τυλίγουμε με σχοινί ψησίματος, και το ψήνουμε στους 160* για 2-3 ώρες.
Συνοδεύεται με πατατούλες φούρνου που έχουμε προσθέσει το ζουμί από το μαρινάρισμα της προηγούμενης μέρας.