Parallax image

Pork hock in parchment paper

Meats
Next Project Pork with Chickpeas Pork with Chickpeas
Nest with noodles and lamb Previous Project Nest with noodles and lamb

Pork hock in parchment paper


Materials and Execution of Recipe

Υλικά 4 άτομα:

* 2 κότσια χοιρινά
* 2-3 σκελίδες σκόρδο
* 1 κούπα λεμόνι
* 1 πορτοκάλι
* 2 κ.γ μουστάρδα σκόνη
* 1 κ.γ μέλι
* Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση :

Τρυπάμε το κρέας και βάζουμε τις σκελίδες το σκόρδο μέσα.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λεμόνι,το πορτοκάλι ,την μουστάρδα και το μέλι,ρίχνουμε το κρέας μέσα και το αφήνουμε όλο το βράδυ να μαριναριστεί. 
Την επόμενη μέρα στρώνουμε την λαδόκολλα,το τυλίγουμε με σχοινί ψησίματος, και το ψήνουμε στους 160* για 2-3 ώρες.
Συνοδεύεται με πατατούλες φούρνου που έχουμε προσθέσει το ζουμί από το μαρινάρισμα της προηγούμενης μέρας.

Share
Pork hock in parchment paper
Print the Recipe