Υλικά:
* 4 ποτήρια σουσάμι
* 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
* 2 ποτήρια φιστίκια ,η αμύγδαλο καβουρντισμένο
* 1 ποτήρι μελι ,όχι καλά γεμάτο
Εκτέλεση:
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα προσθέτουμε το σουσάμι μαζί με την ζάχαρη.Με μια κουτάλα κατά προτίμηση ξύλινη καβουρδίζουμε το σουσάμι,μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.Το φέρουμε σε χρόνο καβουρδίσματος όπως μας αρέσει, άλλοτε σε πιο σκούρο η πιο ανοικτό.
Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το φιστίκι,η το αμύγδαλο.
Προσθέτουμε στην συνέχεια και το μέλι.Στο τέλος ανακατεύουμε &
απλώνουμε σε καθαρό πάγκο ,η σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί, και το στρώνουμε όλο με έναν πλάστη ώστε να είναι το ίδιο πάχος ,
Το κόβουμε ζεστό σε τεμάχια .