Υλικά:
* 1 κιλό Σουπιές
* 1 1/2 κούπας ελαιόλαδο
* 1 μεγάλο κρεμμύδι
* 200 γρ. ελιές πράσινες
* 1 μεγάλο ποτήρι κρασί λευκό
* αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση :
Καθαρίζουμε τις σουπιές , και κρατάμε από ένα έως δυο σακουλάκια με το μελάνι. Στην κατσαρόλα μας προσθέτουμε νερό και τις αφήνουμε να βράσουν έως ότου τραβήξουν το νερό και έχουν σχεδόν ψηθεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μελάνι,το ελαιόλαδο και το τριμμένο κρεμμύδι. Σοτάρουμε & προσθέτουμε το αλάτι ,το πιπέρι και σβήνουμε με το κρασί. Στο τέλος συμπληρώνουμε τις πράσινες ελιές.