Υλικά:
* 2 πορτοκάλια
* 3 αβοκάντο
* 1 μαραθόριζα
Υλικά για το ντρέσινγκ:
* 1 πορτοκάλι το χυμό του
* 60 γρ. ελαιόλαδο
* 30 γρ. ξύδι
* 2 κ.γ. ζάχαρη
* 3 γρ. αλάτι
* 3 γρ. πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και τα κόβουμε σε μέτριους κύβους. Αποφλοιώνουμε τα αβοκάντο και τα κόβουμε σε κάθετες φέτες. Κόβουμε τη μαραθόριζα σε πολύ λεπτές φέτες. Τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ένα μπολ.
Για το ντρέσινγκ ρίχνουμε σε μίξερ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε απαλά.