Υλικά:
* 1 κιλό κίτρινη κολοκύθα χωρίς τα σπόρια και τον φλοιό
* 1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
* 400 γρ. μυζήθρα ή φέτα
* αλάτι
* πιπέρι
* αλεύρι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε την κολοκύθα να μαλακώσει. Την στραγγίζουμε καλά και σε ένα μπολ την ανακατεύουμε με τον δυόσμο, το τυρί και αλατοπιπερώνουμε.
Αν το μείγμα μας είναι πολύ αραιό, προσθέτουμε λίγο αλεύρι για να σφίξει.
Ζεσταίνουμε μπόλικο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο.
Πλάθουμε τους κεφτέδες μας και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές.
Ευφροσύνη Κάτσουνα