Υλικά:
* 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
* λίγο γάλα
* ελαιόλαδο
* 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
* 2 λουκάνικα κομμένα σε λεπτές φέτες
* αλάτι
* πιπέρι
* πατάτες τηγανισμένες σε ελαιόλαδο
* αβρωνιές ζεματισμένες
* 250 γρ. τυρομάλαμα κομμένο σε κύβους
* 20 αυγά τα οποία έχουμε χτυπήσει με λίγο γάλα και νερό και έχουμε αλατίσει
* θυμάρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα κρεμμύδια στο γάλα και τα αφήνουμε για ένα μισάωρο. Αυτό το κάνουμε για να φύγει λίγο η σπιρτάδα αλλά και για να μη καούν. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν.
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος, με διάμετρο 32 εκατοστών, τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με το λάδι, τις πιπεριές και τα λουκάνικα. Αλατοπιπερώνουμε και κατεβάζουμε το σκεύος από τη φωτιά. Στρώνουμε τα υλικά μας να πάνε παντού και μετά βάζουμε μια στρώση πατάτες, μια στρώση αβρωνιές, μετά πατάτες, ξανά αβρωνιές και προσθέτουμε τα αυγά.
Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία με το τυρομάλαμα και το θυμάρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά.
Ευφροσύνη Κάτσουνα