Parallax image

Καλαμαράκι φρέσκο στη σχάρα με αγουρόλαδο και θαλασσινό αλάτι

Fish & Seafood
Next Project Squid in tomato sauce with olives Squid in tomato sauce with olives

Καλαμαράκι φρέσκο στη σχάρα με αγουρόλαδο και θαλασσινό αλάτι


Materials and Execution of Recipe

Υλικά:

* 1 κιλό μικρά καλαμαράκια φρέσκα
* αγουρόλαδο
* χοντρό θαλασσινό αλάτι
* λίγες σταγόνες λεμονιού

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίζουν καλά.
Τα ψήνουμε στη σχάρα ή στο γκριλ του φούρνου μας ή σε αντικολλητικό τηγάνι – σχάρα για πολύ λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρουμε με μπόλικο αγουρόλαδο, αλάτι και λεμόνι.

Ευφροσύνη Κάτσουνα

Share
Καλαμαράκι φρέσκο στη σχάρα με αγουρόλαδο και θαλασσινό αλάτι
Print the Recipe