Parallax image

Καλαμαράκι φρέσκο στη σχάρα με αγουρόλαδο και θαλασσινό αλάτι

Ψάρι & Θαλασσινά
Next Project Καλαμάρια κοκκινιστά με ελιές Καλαμάρια κοκκινιστά με ελιές

Καλαμαράκι φρέσκο στη σχάρα με αγουρόλαδο και θαλασσινό αλάτι


Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά:

* 1 κιλό μικρά καλαμαράκια φρέσκα
* αγουρόλαδο
* χοντρό θαλασσινό αλάτι
* λίγες σταγόνες λεμονιού

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίζουν καλά.
Τα ψήνουμε στη σχάρα ή στο γκριλ του φούρνου μας ή σε αντικολλητικό τηγάνι – σχάρα για πολύ λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρουμε με μπόλικο αγουρόλαδο, αλάτι και λεμόνι.

Ευφροσύνη Κάτσουνα

Κοινοποιήστε
Καλαμαράκι φρέσκο στη σχάρα με αγουρόλαδο και θαλασσινό αλάτι

Εκτυπώστε τη συνταγή