Υλικά :
* 600 γραμ. Σαρδέλα
* 1/2 φλυτ. Ελαιόλαδο
* Κάπαρη σπιτική
* 1 μεγάλη Τομάτα
* 2 Πράσινες πιπεριές
* 1 Κρεμμύδι
* 1 Σκελίδα σκόρδο. (προαιρετικό)
* Μαϊντανό
* Αλάτι ,Πιπέρι & λίγη Ρίγανη
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά την σαρδέλα μας και την αφήνουμε να στραγγίσει. Αφαιρούμε με προσοχή την ραχοκοκαλιά.
Ετοιμάζουμε τα υλικά μας όλα μαζί ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο ,αλάτι,πιπέρι και την ρίγανη .Γεμίζουμε την σαρδέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180* για 20-25 λεπτά.