Υλικά:
* ελιο-λάχανο
* 3-4 πατάτες
* 2-3 κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους
* σκόρδο
* λάδι
* αλάτι
* πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά το ελιο-λάχανο, και καθαρίζουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Έπειτα τα κόβουμε όπως προτιμάμε. Βάζουμε το τσικάλι σε υψηλή φωτιά μέχρι να τσιγαριστεί το κρεμμύδι, προσθέτουμε το ελιο-λάχανο μέχρι να πάρει λίγο χρώμα και το σκόρδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε ζεστό νερό, τις πατάτες, το πιπέρι και το αλάτι . Βάζουμε το μάτι σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθεί το φαγητό μας.