Υλικά:
* 3 κιλά αλεύρι σκληρό
* 2 κιλά γάλα
* 1/2 κιλό σιμιγδάλι ψιλό
* 8 αυγά
* 1/2 φλυν. ελαιόλαδο
* 1 κουταλιά σούπας κοφτή αλάτι
Εκτέλεση :
Σε μια μια βαθιά λεκάνη ,προσθέτουμε τα αυγά μας και τα κτυπάμε με το χέρι η αυγοδάρτη έτσι ώστε να διασπασθούν. Προσθέτουμε μέσα το γάλα ,το ελαιόλαδο ,το αλάτι & ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι μας και το σιμιγδάλι.Θέλουμε μια ζύμη όχι πάρα πολύ σφικτή.Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για αρκετή ώρα σε μια άκρη. Έπειτα κόβουμε με το χέρι μπαλίτσες και μια μια τις ανοίγουμε με ένα ξυλίκι, η με την μηχανή που ανοίγει φύλλο σε λεπτά φύλλα. Τα αφήνουμε να στεγνώσουν ελαφρώς και να σταθούν, και τα κόβουμε στο χέρι με το κοπίδι μας η με την μηχανή που ανοίγουμε το φύλλο με το ειδικό εξάρτημα.